Despre noi

Creit S.R.L. OFERĂ CLIENȚILOR serviciile și produsele următoarelor mărci:
 dkc-inliner-aero-big Creit S.R.L. efectuează lucrări de organizare a rețelelor locale de calculatoare de orice complexitate. Peste 7 ani de experiență ne permit să oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru organizarea LSP de orice nivel de complexitate. Clienții noștri sunt bănci comerciale, agenții guvernamentale, diverse companii și organizații
 logo355-e1351237926827  DKC o gamă completă de componente pentru sisteme de cabluri portante. Compania produce o gamă completă de produse pentru instalarea sistemelor de cabluri: de la țevi folosite pentru turnarea betonului în construcția clădirilor, până la sisteme de organizare a unui „loc de muncă” – finisajele necesare pentru a crea un interior spectaculos complet. Respectarea tuturor cerințelor privind siguranța la incendiu, ușurința înlocuirii cablurilor, funcționarea în diverse medii și designul modern au permis ca produsele cu marca DKS să devină rapid un element indispensabil în proiectarea și construcția celor mai importante facilități culturale, industriale, rezidențiale. Sistemul de cablare nu este întotdeauna vizibil, dar este întotdeauna important pentru calitatea înaltă a funcționării ulterioare a unității – indiferent dacă este vorba despre construcția unei fabrici sau a unei case de țară. Cel mai important, folosind produse cu marca DKS, vei fi mereu sigur că instalarea sistemelor de cabluri este perfectă pentru tine!
PrintVerbatim un producător de top de discuri optice, unități USB, baterii, accesorii Verbatim a fost înființată în 1969 ca producător de casete pentru computer și după un timp a devenit principalul inovator mondial în domeniul dezvoltării stocării, fiind întotdeauna un exemplu de standard de calitate . Verbatim produce astăzi o gamă largă de discuri, unități USB și accesorii.
Din 2021, CREIT S.R.L. a început livrările în Moldova de produse marca T&G, acestea sunt unități USB de diferite capacități, carduri de memorie SD și micro SD de diferite capacități și viteze. Livrările directe ne permit să oferim clienților noștri prețuri competitive.
Din 2022, CREIT S.R.L. a început livrările în Moldova de produse marca GD – acestea sunt unități SSD de diferite capacități cu interfață SATA III, M2.nVME PCIe.3 PCIe.4. Livrările directe ne permit să oferim clienților noștri prețuri competitive.